FavorietenOnze belofte

Bij ons geeft een auto kopen een goed gevoel

Couple_Singing_In_Car_Licensed+July+20_AdobeStock.jpeg

heycar is dé plek om met een goed gevoel jouw volgende auto te kopen. Want heycar is ontstaan met autokopers in gedachten. Of je nu precies weet wat je wilt, of een beetje meer hulp nodig hebt bij het beslissen, wij zijn er om je te helpen de juiste te vinden. 

Wij maken het makkelijker om een auto te vinden waar je op kunt vertrouwen. We hebben alleen de beste kwaliteit auto's van geselecteerde dealers, en hebben een groot aanbod van auto's van alle grote fabrikanten, zodat je direct bij de beste uitkomt. Al onze auto's zijn op kwaliteit gecontroleerd en worden met garantie geleverd om je volledige gemoedsrust te geven.

Ze hebben ook minder dan 150.000 km op de teller en zijn jonger dan 8 jaar, zodat je vol vertrouwen kunt wegrijden. En om je te laten zien dat we serieus zijn over kwaliteit, bieden wij ook een geld terug garantie.

Wij maken het kopen van een auto eenvoudig en leuk

Het kopen van een auto nogal een dingetje kan zijn. Daarom willen wij je de beste ervaring bieden, zodat je kunt genieten van jouw auto. Dit doen we met nauwgezette controles, een eenvoudige website en toegewijde klantenservice.

pexels-tanathip-rattanatum-2026451.jpg


Maar het zou niet mogelijk zijn zonder onze dealers

Samen met onze dealers geven we jou de keuze uit de beste tweedehands auto's die beschikbaar zijn. Wij zijn een digitale showroom als geen ander en bieden kopers meerwaarde door een vlotte en naadloze ervaring.

Wittebrug hoofdkantoor


  • heycar careers - Kijk hoe het is om bij heycar te werken en waar we voor staan.
  • De heycar belofte - Wij weten het zeker: bij ons koopt u vol vertrouwen uw volgende auto.
  • heycar auto vinden - tijd om aan de slag te gaan! Bekijk alle beschikbare occasions op ons platform en bestel online!

Klaar om jouw perfecte auto te vinden? We helpen u graag!


RedSeatIbiza_Digital+and+Print+Use+Worldwide+_+heycar+Photo+Shoot+August+19+_+Licensed+in+Perpetuity.jpg

Terug naar boven