FavorietenOnze belofte

Het is eenvoudig. Wij beloven vertrouwen bij elke auto

  • Elke auto op kwaliteit gecontroleerd
  • Alle auto's worden met garantie geleverd
  • Elke auto is jonger dan 8 jaar en heeft minder dan 150.000 km
  • Elke auto gecontroleerd op geschiedenis, ongevallen en meer
  • Koop bij geselecteerde dealers, door ons gekozen

Nederlandse Molen en tulpenveld

Bij heycar rijd je snel in je nieuwe occasion
Gecontroleerd op kwaliteit door een ervaren monteur Je rijdt niet weg voordat een monteur jouw auto van binnen en buiten, van kofferbak tot onder de motorkap, aan een grondige kwaliteitscontrole heeft onderworpen.

heycar laat alle auto's uitgebreid checken
De beste tweedehands auto's Al onze auto's zijn relatief nieuw. Niet ouder dan 8 jaar en minder dan 150.000 km op de teller. Je kunt dus uitkijken naar een lang en gelukkig leven samen.

bij heycar bestel je zorgeloos online een auto
Geen onaangename verrassingen Elke auto heeft een sluitende onderhoudshistorie. Zo weten wij zeker dat jouw auto niet is gestolen, geëxporteerd, gesloopt of als afgeschreven staat geregistreerd.

heycar biedt garantie
Beschermd voor het onverwachte Elke auto wordt geleverd met garantie, waardoor je zorgeloos de bezorger van jouw auto kunt uitzwaaien. De meeste nieuwere auto's vallen nog onder de originele fabrieksgarantie. Voor andere auto's gelden specifieke regelingen die jou bescherming bieden, als minimum kun je rekenen op 6 maanden garantie. Voor het geval dat. Wil je meer informatie? Ga naar onze FAQ's

Wittebrug hoofdkantoor
Je bent in goede handen Wij werken alleen met geselecteerde dealers waar wij zelf een auto van zouden kopen. Dat is waar het bij heycar allemaal om draait; de beste, meest gerenommeerde dealers aan ons binden die alleen auto's van de hoogste kwaliteit aanbieden. Daarbij staat onze proactieve, super behulpzame klantenservice voor je klaar. Wil je meer informatie? Ga naar onze FAQ's

de heycar kwaliteitscontrole met de 128-punten lijst
Jouw kwaliteitscontrole Sommige van de door ons geselecteerde dealers hanteren voor gebruikte auto's de keuringsnorm van de fabrikant. Anderen gebruiken de door de (AA Automobile Association) aanbevolen 128-puntencontrole om auto's voor de verkoop goed te keuren. En sommigen gaan zelfs nog verder. Maar op zijn minst mag je verwachten dat een monteur de volgende punten beoordeelt. Motor De motor wordt altijd uitvoerig gecontroleerd. Om te zien en horen of alles werkt, goed geolied is en klaar voor de weg. Het is tenslotte het onderdeel dat je het meest nodig hebt. Chassis De monteur checkt alle belangrijke onderdelen die jouw auto aandrijven, zoals de remmen. Zodat jouw auto klaar is voor lange ritten, hobbelige wegen en een noodstop. Carrosserie De monteur inspecteert zorgvuldig de binnenkant, de buitenkant en zelfs de onderkant van jouw auto om te controleren op eventuele schade. Elektrische systemen Alle elektrische systemen in jouw auto worden gecontroleerd. Zoals de accu, de verlichting en de elektronische systemen waar we allemaal op vertrouwen.

Klaar? Laten we je perfecte auto vinden!

Vind mijn auto