Contacteer ons op+31852088467

04.10.2022

Bestel je tweedehands auto online - gratis thuisbezorgd 

Bestel je tweedehands auto online - gratis thuisbezorgd 

Bij heycar zorgen we ervoor dat het kopen van een tweedehands auto online makkelijker en leuker wordt. Hoe we dat doen? We tonen op onze website alleen de beste auto's van geselecteerde dealers in heel Nederland. Al onze auto's zijn jonger dan 8 jaar en hebben minder dan 150.000 kilometer op de teller. Je kunt dus zeker zijn dat jouw tweedehands auto een goed leven heeft gehad. En dat je er ook de komende jaren veel plezier aan beleeft. 


Het enige dat jouw nieuwe droomauto in de weg staat, is het maken van de juiste keuze. Via onze handige filters kom je al snel bij een categorie auto’s die voldoen aan jouw specifieke wensen Of u nu een gebruikte SUV, een kleine stadsauto. Heb je je droomauto gevonden, dan bestel je deze in een aantal eenvoudige stappen. En het mooie is: je auto wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. 


Levering van je tweedehands auto

Het rijklaar maken van je auto duurt ongeveer 5 dagen. Maar het kan een paar dagen tot een paar weken duren, voordat je zelf achter het stuur van je nieuwe auto zit. Dit is afhankelijk van de levertijden, die bespreken we vooraf open en eerlijk met je. Zo weet je precies wanneer en waar je jouw tweedehands auto geleverd krijgt. 


Je tweedehands auto gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

Nadat je je auto bij ons besteld hebt ontvang je een e-mail. Via deze e-mail geef je jouw voorkeuren voor de levering aan. Denk aan een datum en tijdstip. Vaak spreken we een dagdeel af voor het leveren van je nieuwe occasion. Zodra je auto bezorgd wordt, belt de bezorger van je auto een half uur vantevoren nog even op. Je kunt bijvoorbeeld ook op je werk afspreken als dat voor jou beter uitkomt. Zodra de bezorger er is krijg je de sleutels en het tweede deel van het kentekenbewijs. Je loopt samen met de bezorger een rondje om de auto om te kijken of je geen gekke dingen ziet. De bezorger gaat weer naar huis en jij hebt vervolgens 14 dagen retourrecht. Sowieso wordt je auto geleverd met een garantieperiode van minimaal 18 dagen. Onze dealers bieden jou de garantie dat de auto doet wat je er redelijkerwijs van mag verwachten. Het groene kaartje stuurt de RDW naar je op. 


Je oude auto inleveren 

Als je op onze website aangeeft dat je jouw huidige auto wilt inruilen, ontvang je van onze klantenservice een formulier waar je alle gegevens van je auto invoert en foto's uploadt. Je kan de foto’s ook via WhatsApp naar ons versturen. Zodra wij het ingevulde formulier binnen hebben reserveren we je droomauto voor 24 uur. Vervolgens komen we binnen 24 uur terug met een eerlijk bod voor jouw auto. Als je het bod bevestigt gaan we direct door met de aankoop van je nieuw auto. Bij het inruilen van je oude auto maak je geen afspraak met de bezorger, maar ruil je de auto in met de dealer op locatie. 


En als de auto niet in orde is?

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht je auto gebreken vertonen die je niet had voorzien, dan heb je een of meer rechtsmiddelen tot je beschikking. Dit is afhankelijk van wanneer je ons op de hoogte stelt van het probleem, in overeenstemming met de wettelijke rechten. Als je van mening bent dat de auto met beschadigingen of defect is geleverd of een defect heeft ontwikkeld, stel ons dan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij voorkeur schriftelijk, met vermelding van je naam, adres en aankoopreferentie. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing. Het is ons voornaamste doel het vertrouwen tussen consumenten en dealers te verbeteren. Dus ook bij problemen staan we voor je klaar. 


Nadat je auto gratis is thuisbezorgd heb je 14 dagen retourrecht 

Net als bij een bezichtiging van een woning heb je voor een autorit normaal gesproken weinig tijd. En dat is toch vreemd, als je zo’n grote aankoop doet? Daarom gunnen we je bij heycar de tijd die je nodig hebt. Dus zodra je auto geleverd is ga je er lekker even mee naar de stad, een weekendje weg met vrienden of op de zaterdag naar de sportvereniging. Zo ervaar je direct hoe je auto bevalt in verschillende situaties. Denk aan een drukke stad: heeft de auto parkeersensoren en zijn die eenvoudig te gebruiken? Passen alle voetbaltassen erin? En als we een weekendje weg gaan, is er dan nog ruimte voor de kinderwagen? 


En als ik niet tevreden ben met mijn auto?

Het komt bij ons bijna nooit voor, maar stel dat de auto echt niet aan je verwachtingen voldoet, dan breng je hem terug en dan krijg je je geld terug. Vanzelfsprekend zijn hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Zo mag je er maximaal 300 km. mee gereden hebben en je dient de auto in dezelfde staat terug te brengen als waarin je hem hebt meegekregen. Heb je vragen over het terugbrengen van je nieuwe auto? Stuur een mail: hey@heycar.nl


Kortom: je tweedehands auto koop je via onze website. Zodra je hem hebt besteld maken we een afspraak voor de levering. Je nieuwe auto wordt gratis bij je thuisbezorgd. Of op een andere locatie, als dat jou beter uitkomt. Vervolgens kan je lekker gaan rijden en heb je 14 dagen retourrecht. Het is ook mogelijk om je oude auto in te ruilen. Vul hiervoor de formulieren op onze website in en stuur de foto’s van je auto. Wij komen met een passend voorstel voor het inruilen van je oude auto. Het is aan jou of je ons bod accepteert of niet. Zo makkelijk kan het kopen of ruilen van een tweedehands auto zijn. 

Ontdek vandaag nog ons online aanbod. Niet goed, geld terug.

Heb je nog vragen?

Weet je precies waar je naar op zoek bent, of heb je wat meer hulp nodig? 

Ons Customer Service Team vindt het heerlijk om met je mee te denken.

Neem even contact op met ons Customer Service Team via mail of telefoon.