Contacteer ons op+31852088467

31.08.2022

Is online je auto kopen veilig? 

Is het online kopen van je auto veilig? Ja, dat is het. In deze blog leggen we je graag uit waarom het kopen van je auto bij heycar 100% veilig is. Daarnaast bieden we nog vele extra voordelen. Denk alleen al aan het bestelgemak op onze website, ons customer service team en de gunstige voorwaarden. Wat dacht je van 365 dagen garantie en 14 dagen retourrecht? Dat geeft je nog meer zekerheid. 

Betrouwbare website  

Onze website is te vergelijken met een online tweedehands auto showroom. Het staat vol met gebruikte auto’s die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Onze website is snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Door slimme technieken maak je in slechts een paar klikken een selectie van auto’s die voorzien in jouw behoefte. Zo hoef je niet meer naar de dealer en zijn lange ritten en wachttijden niet nodig. Ervaar zelf het gemak. 

Uitgebreide kwaliteitscontrole  

Alle auto’s die bij ons op de website gepresenteerd staan zijn vooraf gecontroleerd. Veel van onze geselecteerde dealers volgen de door de fabrikant goedgekeurde norm voor gebruikte auto's. Er zijn ook dealers die de door de AA aanbevolen 128-punts voertuigcontrole uitvoeren, voordat wij de auto te koop aanbieden. Met name op de volgende onderdelen moet de auto voldoen aan onze strenge eisen:  

De motor  

Als je geen kennis hebt van auto’s is het van buitenaf moeilijk vast te stellen of de motor in orde is. Dit doet de ervaren monteur voor je. Hij controleert of de auto aan alle eisen voldoet en goed geolied is. Ook de motor wordt altijd uitgebreid op de proef gesteld. Hierdoor kunnen we zonder zorgen de 365 dagen garantie bieden. We zijn er namelijk zeker van dat je lange tijd plezier aan je auto gaat beleven.  

Het chassis  

De monteur controleert ook het chassis van de auto. Dit zijn met name de onderdelen die helpen bij het besturen van de auto, zoals het stuur en de remmen. De auto wordt volledig rijklaar gemaakt, zodat je niet lang hoeft te wachten na je bestelling en zorgeloos op weg kunt.  

De auto

De auto zelf wordt op alle belangrijke onderdelen nagekeken. Zowel de binnenkant, de buitenkant als de onderkant. Is er iets niet in orde dan wordt het direct gerepareerd. Ook bij twijfel worden onderdelen vervangen. Zo wordt de auto in topconditie bij je afgeleverd.  

Elektrische eigenschappen  

De nieuwste auto’s beschikken vaak over elektrische functionaliteiten. Denk aan parkeersensoren, batterijen, automatische verlichting en elektronische systemen. Voordat we de auto online plaatsen, checken we of alle functies werken.  

Niet voor niets zeggen we bij heycar: “De auto wordt gecontroleerd van binnen en van buiten. Van bandenprofiel tot distributieriem.” En mocht er alsnog iets zijn dan heb je maar liefst 365 dagen garantie. 

Geschiedenis van de auto   

Elke auto heeft een sluitende onderhoudshistorie. Dit wil zeggen dat de auto is gecontroleerd op eventuele ongevallen. Verder bieden we de zekerheid dat de auto niet is gestolen, geëxporteerd, gesloopt of als afgeschreven staat geregistreerd. Je kunt er dus 100% op vertrouwen dat onze aangeboden occasions een goed verleden hebben gehad.   

14 dagen retourrecht   

Een auto is een flinke investering, dan wil je zekerheid dat het goed is. Wij bieden je die zekerheid, omdat je echt 14 dagen retourrecht hebt. In die 14 dagen kan je er dus ook nog even een bevriende monteur naar laten kijken. Ben je alsnog niet tevreden, dan is het mogelijk om de auto in te ruilen.  

Je betaalt nooit teveel 

Online je auto kopen bij heycar is veilig. Waarom? Omdat je, naast alle andere zekerheden en gunstige voorwaarden, zeker weet dat je de juiste prijs betaalt. De prijs die je op de website ziet, is de prijs die je betaalt. Niet meer. Niet minder. Moeilijke onderhandelingen met de plaatselijke verkoper zijn niet nodig. Hierdoor heb je achteraf ook niet de onzekerheid dat je misschien teveel betaald hebt. 

Customer service team  

Zodra je ons customer service team aan de telefoon weet je precies wat ons zo uniek maakt. Dit is een team die niets leuker vind dan jou helpen bij je zoektocht en je te adviseren. Het zou zomaar kunnen dat je uiteindelijk hele andere keuzes maakt dan je vooraf had gedacht omdat zij je met zorg en aandacht door het aanbod heen weten te navigeren. 

Dus is het veilig om je auto online te kopen? 

Je begint op een veilige en betrouwbare website. Vervolgens kies je de auto die voldoet aan al je wensen. De prijs is transparant, de auto 100% op kwaliteit gecontroleerd en je hebt 14 dagen retourrecht. De auto wordt netjes bij je thuis afgeleverd, je hebt 365 dagen garantie en ons customer service team staat altijd voor je klaar.

Wij geven u ook deskundige tips over hoe u een occasion kunt kopen.

Heb je nog vragen? 

Weet je precies waar je naar op zoek bent, of heb je wat meer hulp nodig?  We helpen je graag.

Neem even contact op met ons customer service team via mail hey@heycar.nl of telefoon 085 208 84 67.