Contacteer ons op+31852088467

heycar: een marktplaats voor tweedehands auto’s

null


hey, je zoekt een tweedehands auto? Bestemming bereikt. Als je door dit blog navigeert weet je exact hoe heycar werkt en wat je kan verwachten. Ons doel: jou helpen om zonder gedoe een perfecte occasion te vinden. Van een Nissan tot een Dacia en van een Mercedes tot een Peugeot: voor vrijwel ieder budget bieden wij betrouwbare auto’s. 

We tonen alleen de beste auto's van geselecteerde dealers in heel Nederland. Zie het als een marktplaats voor auto’s, alleen bij ons weet je zeker dat je geen spijt krijgt of gedoe achteraf. We werken namelijk samen met de sterkste en meest betrouwbare spelers in de autosector, waaronder VW, Mercedes Benz en Renault.

Hoe vind ik mijn tweedehands auto?

Allereerst is het slim je wensen in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het budget. Zoek je een tweedehandsauto tot maximaal 10.000 euro of zoek je iets vanaf 30.000 euro? Als je weet wat je budget is, kan je gericht op zoek. Daarbij kan je verder filteren, zodat de tweedehands auto’s overblijven die exact aan jouw voorwaarden voldoen.

Een overzicht van de filters die je kunt toepassen:

  • prijs 
  • merk 
  • model 
  • kilometerstand
  • jaar
  • locatie 
  • carrosserie
  • brandstoftype
  • type versnelling 
  • kleur 

Een tweedehands auto tot 10.000 euro 

Zoek je een tweedehands auto tot ongeveer 10.000 euro, dan blijven er nog fantastische modellen over. Van een Skoda Citigo te koop uit 2018 tot een Volkswagen up of een Fiat 500 C. En al deze auto’s zijn door heel Nederland verkrijgbaar. Ook bij jou in de buurt.

Een tweedehands auto tussen 10.000 en 20.000 euro 

Met een iets ruimer budget tussen de 10.000 en 20.000 euro worden de opties vanzelfsprekend uitgebreider. Denk aan een Seat Leon, een Volkswagen Polo occasion of een Audi A1 Sportback. In deze prijsklasse kun je ook al kiezen voor gebruikte automatische auto of bijvoorbeeld een degelijke station als er gezinsuitbreiding op de planning staat.

Een tweedehands auto tussen 20.000 en 30.000 euro 

Kies je voor een lekkere ruime Volkswagen Touran, een Skoda Superb een Mini Couper Clubman of een BMW Active Tourer? Met een budget tussen de 20.000 en 30.000 euro is het aanbod groot. En in deze prijsklassen zijn ook de technische snufjes uitgebreid aanwezig. 

Een tweedehands auto vanaf 30.000 euro

Heb je een budget van boven de 30.000 euro dan vind je echt een paar droomauto’s op ons platform. Wat dacht je van een Audi A6 occasion, een Volkswagen Passat Variant of een Mercedes-Benz C 200? Wat een klasbakken. 

Kortom: voor ieder budget bieden we passende tweedehands auto’s. En eigenlijk dekt tweedehands auto niet helemaal de lading. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsauto’s, die voldoen aan al onze voorwaarden. Vaak zijn ze zo goed als nieuw. 

Heb je voor jouw budget een passende auto gevonden, maar is nog niet alles duidelijk? Zie je bijvoorbeeld niet goed of de auto een trekhaak heeft of Bluetooth-ondersteuning? Geen probleem. Stel gerust elke vraag die je hebt via het contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar hey@heycar.nl.

Ons Customer Succes Team helpt je op weg naar je droomauto. En als je volledig overtuigd bent, kan je overgaan tot de bestelling. Want ja, zo simpel werkt het bij heycar. 

Welke merken tweedehands auto’s we bieden? 

Naast de al eerder genoemde merken bieden we ook nog andere merken. We zijn nog maar net gestart en bieden je een premium selectie van volkswagen tweedehands, Audi, Seat en Skoda. Deze selectie wordt uitgebreid, zodat we een nog breder scala aan automerken kunnen bieden. Als je weet welk merk je wilt, kan je makkelijk filteren via 'Merk'. 

Reviews van verschillende merken

Iedere auto op ons platform is professioneel gefotografeerd en voorzien van uitgebreide informatie. Over vrijwel alle auto’s die we aanbieden schrijven we een objectieve en uitgebreide auto review. Scroll er lekker op je gemak doorheen, verdiep je in de auto en maak de juiste keuze. 

Wat gebeurt er als ik mijn tweedehands auto besteld heb? 

Na je bestelling ontvang je via de e-mail een formulier. Hierin kan je jouw voorkeuren voor de levering aangeven. Zodra we er samen uit zijn gekomen, wordt je auto gratis bij je thuisbezorgd. Mocht dat niet handig zijn, dan kan je de auto ook op je werk laten afleveren. De bezorger geeft je de sleutels en het tweede deel van het kentekenbewijs. Als je tevreden bent, zwaai je even naar de bezorger. Vanaf dat moment heb je nog 14 dagen retourrecht. Kan je mooi even testen of de auto helemaal naar je zin is. Daar kun je wel vanuit gaan: 

Alle auto’s op ons platform hebben minimaal 1 jaar garantie, zijn gecheckt volgens een 128-puntencontrole, krijgen 6 maanden of 7.500 km gratis onderhoud en worden aan je deur afgeleverd door een betrouwbare, door ons geselecteerde dealer. 

Oude auto inruilen 

Heb je een oude auto die je wilt inruilen voor je nieuwe tweedehands auto? Ook dat kan. En het werkt simpel: we sturen je een vragenlijst om de belangrijkste details te noteren en foto's van jouw auto te uploaden. We doen je vervolgens een prijsvoorstel. Als je het aanbod aanvaardt, zullen we de uiteindelijke prijs verrekenen. Als je liever zelf je auto verkoopt, is dat natuurlijk ook altijd mogelijk.

Ready to go? Laten we de perfecte auto voor je vinden

Heb je nog vragen over auto’s?

Weet je precies waar je naar op zoek bent, of heb je wat meer hulp nodig? 

We helpen je graag. 

Neem even contact op met ons Customer Service Team via mail of telefoon.

Terug naar boven