Contacteer ons op+31852088467

7 redenen om je auto online bij heycar te kopen  

null


Pizza’s online bestellen, boodschappen online bestellen, kleding online bestellen: het is de normaalste zaak van de wereld. En het gaat ook steeds makkelijker, sneller en veiliger. Dat geldt ook voor het online bestellen van auto’s. Het levert flinke voordelen op. En dat is precies de reden waarom we dit met heycar doen. Met een eenvoudige website, betrouwbare auto’s, aantrekkelijke prijzen en een toegewijde klantenservice. In deze blog geven we nog 7 redenen waarom het slim is om je auto online bij heycar te kopen.

Je nieuwe auto online bestellen

Hoe werkt het online bestellen van een auto? Simpel. Neem lekker de tijd op onze website en navigeer eenvoudig naar de auto’s die passen binnen jouw wensen. Denk aan je budget, het merk, type auto, wel of geen parkeersensoren, de brandstof en het milieu bijvoorbeeld. Zo kom je al snel bij je favoriete auto’s terecht. Alle auto’s die op onze website staan zijn vooraf technisch gekeurd en rijklaar gemaakt. Hierdoor zijn de levertijden over het algemeen snel. Zodra je de auto hebt besteld neemt de customer succes agent contact met je op om alles af te ronden. Vervolgens wordt de auto netjes bij je afgeleverd. Of je kiest ervoor om de  auto bij de dealer op te halen. Samen met de bezorger of de dealer neem je de auto goed door. Zo simpel en leuk kan het zijn.

Samen de perfecte auto vinden

Het kopen van je nieuwe auto moet een leuke aangelegenheid zijn. Het blijft toch een speciaal moment en daar hoort ook een prettige ervaring bij. Bij heycar is dat onze dagelijkse ambitie. Of je nu precies weet wat je wilt, of meer hulp nodig heb, ons customer service team staat altijd voor je klaar. Al onze auto's worden door de dealers vooraf op kwaliteit gecontroleerd en geleverd met 365 dagen garantie. Het is dus niet meer nodig om, puur vanwege de garantie, naar merkdealers te gaan. Bij ons vind je dezelfde voorwaarden. Zonder kleine lettertjes. Transparant, betrouwbaar en eerlijk.

Als u hulp nodig hebt, bekijk dan de adviezen van onze experts om veilig een occasion te kopen.

Uitstekende garanties en voorwaarden

Het kopen van je nieuwe auto is spannend. Kan ik de dealer vertrouwen? Klopt de kilometerstand, is het een eerlijke prijs en wat is de geschiedenis van de auto? Daar hoef je bij ons niet onzeker over te zijn. Elke auto heeft een sluitende onderhoudshistorie en is gecontroleerd op eventuele ongevallen. Daarnaast heb je de zekerheid dat de auto niet is gestolen, geëxporteerd, gesloopt of als afgeschreven staat geregistreerd. En we bieden je de zekerheid dat kilometerstanden niet zijn teruggedraaid.

Geselecteerde dealers

heycar is een online showroom waar je vrijwel altijd de auto vindt die bij je past. Dat zou niet mogelijk zijn zonder onze geselecteerde dealerpartners. Samen zorgen we voor een optimale ervaring voor jou als klant. Zo maken we de wereld van occasions nog leuker, makkelijker en betrouwbaarder.

Transparante prijs

Het is niet voor niets dat het online kopen van auto’s wint aan populariteit. Het scheelt je enorm veel tijd en gedoe. Je hoeft namelijk niet alle dealers in de regio af om je favoriete auto te vinden. Ook weet je zeker dat de auto 100% gekeurd is. En tot slot: een auto online kopen is vaak transparanter. De prijs die op de website staat, is de prijs die je betaalt. Zo heb je ook geen lastige gesprekken of onderhandelingen met verkopers. Het enige wat jij moet doen, is op je gemak achter de computer duiken, je favoriete auto bestellen en rijden maar. Kan het nog makkelijker?

Eerlijk en veilig proces

Wij vinden het hoogste tijd voor een transparant en eerlijk verhaal over de kilometers op de teller, de kwaliteit van de motor en de algehele staat van de auto. Al onze auto’s worden vooraf door onze dealers gecontroleerd. Van bandenprofiel tot distributieriem. Echt alles. Als de auto de test doorstaat, wordt deze pas goedgekeurd voor de verkoop. Daarom werken we samen met betrouwbare dealers. En wij van heycar zijn hierin de tussenpersoon. De voorwaarden zijn dus altijd hetzelfde en je hebt geen last van kleine lettertjes of onduidelijkheden. Gewoon, zoals het hoort: een eerlijk en veilig proces.

14 dagen omruilgarantie

30 minuten is doorgaans de tijd voor een proefrit. Dat is niet genoeg om je auto goed te leren kennen. Daarom bieden wij 14 dagen omruilgarantie. In die 14 dagen heb je de tijd om de auto goed te leren kennen. Dat geeft je nog meer zekerheid in je keuze. Wij zijn, door de kwaliteit van onze tweedehands auto’s, ervan overtuigd dat je de auto wilt houden. Mocht je de auto alsnog inleveren, lees dan even onze voorwaarden. Gelukkig gebeurt dit vrijwel nooit.

Heb je nog vragen?

Weet je precies waar je naar op zoek bent, of heb je wat meer hulp nodig? We helpen je graag.

Neem even contact op met ons customer service team via mail hey@heycar.nl of telefoon op 085 208 84 67.

Terug naar boven